Francesc Colomer és un dels polítics de referència del progressisme valencià.

Ha segut per tres vegades alcalde de Benicàssim (Castelló): 1991, 2003 i 2007, convertint-lo a dia d’avui en un dels pobles de referència del turisme de platja, cultura i oci del litoral de la Mediterrània. Impulsor de projectes que han generat el salt qualitatiu del Benicàssim modern com a referència de la qualitat de vida: Centre de Salut, Institut, la variant del FFCC i la recuperació per al poble de tot l’espai ferroviari amb el projecte d’un gran Parc Central i Bulevard, Teatre Municipal, passeig marítim, regeneració de platges, casal jove, gratuïtat dels llibres de text, educació infantil gratuïta, Wifi per a les escoles, prestacions especials per als pensionistes, escola taller del desert de les Palmes, peatonalització del centre, carrils-bici, el inici del mundialment conegut FIB, el Festival de la Pau, Festival de la Òpera, així com una gran quantitat de projectes de caire urbanístic, social, cultural, educatiu, turístic, etc.

També ha segut en diverses ocasions diputat a Corts Valencianes, demostrant la seua projecció i capacitat de compromís. Va presentar innumerables iniciatives en defensa del interessos del municipalisme, el turisme i la cohesió social i territorial entre els pobles del litoral i l’àmbit rural.

Actualment ocupa el lloc de portaveu socialista a la Diputació de Castelló, on està desenvolupant una important tasca d’eficient oposició al polític més nefast i qüestionat de la província de Castelló, Carlos Fabra, imputat de una gran quantitat de delits relacionats amb la corrupció.

Francesc Colomer, el mal somni de Carlos Fabra, es l’esperança i il•il·lusió del progressisme de la província de Castelló, que espera veure molt prompte baix l’adveniment del canvi esperat una nova forma de fer política i d’entendre a la nostra ciutadania.


Anuncis

0 Responses to “Presentació”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
Blog oficial de Francesc Colomer

Pots contactar a: francesc.colomer@gmail.com

Comentaris recents

Javier en Motivos para el cambio
Pedro Jiménez Soria en GANAREMOS
Hortensia en GANAREMOS

Amb tú, he tingut

  • 28.131 visites. Gràcies per l'interès.
Anuncis

%d bloggers like this: