Iniciem Entrevista 2.0

A vegades es complicat entrar en contacte amb tots i totes vosaltres, al correu electrònic francesc.colomer@gmail.com, al Facebook o al propi blog, que estic fent esforços permanents en millorar-lo. Com podeu comprovar, manifeste el meu compromís amb la política 2.0. No obstant, les meues obligacions polítiques no em deixen el suficient temps per fer-ho. Per això, vos llance una proposta: la entrevista on line 2.0.

Em compromet a replegar totes aquelles preguntes que em desitgeu fer des de avui fins al proper 30 de juliol, i desprès vos gravaré les propostes que penjaré com una ciberentrevista amb tots i totes les que vullgueu participar.  Per supost, si alguna cosa vull es sentir-vos a vosaltres, escoltar les vostres propostes i opinions per anar configurant un projecte polític de totes i tots els que vivim a la província de Castelló. Per a organitzar un poc aquest cabdal de preguntes el més fàcil es que me les aneu penjant en els COMENTARIS d’aquest mateix post.

No obstant, intentaré contestar als correus que puga, els comentaris, les xarxes socials en les que estic, etc. encara que vos demane que sigueu comprensius si alguns dies no puc fer-ho, perquè, com dic, amb la activitat intensa i les llargues jornades que tinc sovint, no sempre tinc temps.

Vos agraïsc la vostra comprensió i sobre tot la col·laboració.

Una abraçada,

Francesc Colomer.

Anuncis

16 Responses to “Iniciem Entrevista 2.0”


 1. 1 Ximo 6 Juliol, 2010 a les 4:07 pm

  Yo a Francesc preguntaría:

  Si esa renta personal

  y ese nivel cultural

  de Benicàssim, hoy día,

  en pocos años podría

  de manera realista,

  con talante progresista

  y un proyecto sostenible,

  ser el futuro posible

  del ideal socialista?

 2. 2 Hortensia Fuentes 7 Juliol, 2010 a les 8:23 am

  Hi ha un tema que em agradaria deixar per al debat, quan passejo per les platges de Castelló i Benicasin i penso en l’important que seria que el turisme escollira les nostres platges no solament durant l’estiu sinó al llarg de gairebé tot l’any, com en tantes altres qüestions senc molta impotència, no podem deixar passar més temps hem d’estudiar de debò un projecte turistic de gran embergadura per a Castelló, Grau i Benicàssim, Tenim l’escola de Hosteleria , el ZDT, en la UJI la carrera de turisme, em pregunto quants joves que acaben els seus estudis en aquests centres troben una ocupació?, se de molts que s’han d’anar a treballar a altres provicias. Tenim els recursos, el sol que és una energia formidable per a instal•lacions, prou de Projectes Calatraba, de Ciutat de les Llengües proposem de debò donar la volta a aquesta inercia, hem de convertir la teva ciutat i la meua en ciutats veritablement turisticas que donen ocupació que tinguen alegria i vida apostem de debó per el turisme.

  Una abraçada

 3. 3 Juan A. Bertolin 7 Juliol, 2010 a les 8:52 am

  Abans de tot enhorabona per la iniciativa.

  Em sembla important que el ciutad… See Moreà torne a ser el que mereix, el centre de totes les actuacions polítiques, el veritable protagonista de l’entorn. Es el que em batejat com “Homo-centrum intelligentîa”, totes les iniciatives deuen donar-se al seu voltant, no oferint serveis que no s’han demanat sinó adelantant-se a les necessitats pròpies de cadascú (un exemple seria la i-buiquitat front a la u-buiquitat de Alfons Cornella)

  No sé si coneixes Ziudad.com, és un bon entorn per el empowerment del ciutadà, per escoltar-lo i demostrar que els polítics esteu per a ajudar a que la nostra vida siga millor (Morella l’ha incorporat al seu ajuntament), perquè creus que hi ha reticència a acceptar-lo com una eina positiva de les administracions locals i no pas negativa? Es te por d’escoltar allò que no es vol escoltar?

  Estic llegint ara Innovatec, ja et llançaré un altra pregunta al respecte.

  Gràcies per escoltar-nos

 4. 4 JAVI SALÁN 7 Juliol, 2010 a les 10:50 pm

  Bon dia, enhorabona per la teua iniciativa d´entrar en la WEb 2.0 , el gran món de les TT i una manera dárribar a més gent, joves, grans, de tots colors…Segur que faràs i farem bona feina.
  Com a jove del NORd de Castelló, trobem en falta millors comunicacions amb la capital perquè els estudiants puguen anar a la UJIo EOI, i també pels treballadors que agafen la perillosa N340 o pagar la cara A7.
  També estaria bé més programació cultural, més formació, debats i congressos aprofitant el palau de Peníscola o els Auditoris de Benicarló i Peníscola.
  CAl que línterior del Maestrat també tinga accés a la sanitat,un hospital de dia, millorar els accessos i obrir l´autovia de Vinaròs a Santander…
  TAmbé cuidar les nostres platges però no fer dependre el turisme del sol i platja, sinó oferir-los també l´activitat cultural, acostar-los als nostres pobles, veure la nostra varietat i rica gastronomia, història, etc…
  Penso que quan sigues president de la diputació faràs arribar més ajuts als joves, gent gran, discapacitats, beques de transport per a estudiants; i, a més, dotar de NNTT i WEb 2.0, i WIFI les zones públiques i carrers com ja estàs fent a la teua ciutat.
  Tenim molta feina a fer però estic segur que ho faràs molt bé.Confiem en tu i la teua capacitat,així que endavant.

 5. 5 JAVI SALÁN 7 Juliol, 2010 a les 10:54 pm

  Per cert, també s´ha de donar cabuda a les energies renovables i a la nostra zona per exemple la solar a la costa i l´eòlica a l´interior.
  També energies eficients, fomentar ocupació amb els estudis que tenim a l´FP i la UJI, tenim un futur prometedor i una gran universitat, jove i amb ganes d´innovar.
  Per tant, t´encoratjo a fer aquest esforç.

 6. 6 Fernando 9 Juliol, 2010 a les 6:15 am

  ¿Serás por cuarta vez alcalde de Benicassim?

 7. 7 carlos laguna fernandez 10 Juliol, 2010 a les 7:55 am

  Això volem la majorìa de ciutadants de benicàssim, tindre un pastor de bona fè que ens guie pel millor camì, a tots el nivells i que li agrade ser ù mes de nosaltres.

 8. 8 Juan Carlos Insa 10 Juliol, 2010 a les 10:48 am

  Ya que ofreces esta oportunidad, quería plantearte algunos posibles temas de debate:
  a.- Posibles vías de financiación municipal no sujetas a la construcción.
  b.- La normativa municipal como herramienta para introducir en las viviendas nuevas fuentes de energía renovables y medidas de ahorro energético.
  c.- La participación ciudadana como un medio de lograr una mayor intervención de los ciudadanos en la vida política y como control de la corrupción.

  Espero que no sean muchos temas…

 9. 9 Natsu García Garzón 10 Juliol, 2010 a les 6:04 pm

  Pregunta ràpida…tres coses concretes que tu faries per ajudar a les persones que estan a l´atur…un beset…mágrada molt com parles i les coses que dius; em motives per a seguir lluitant. Segueix aixi
  Un altra…fa poc de tempps que estic de voluntaria en el psv-psoe de vila-real i els molts dels meus amics que s´han enterat que ara estic en politica em diuen que qualsevol que arrive al poder es corrompeix…jo sé defendrem però…que diries tu si et digueren aço?

 10. 10 Pablo Roig Ferrando 10 Juliol, 2010 a les 6:06 pm

  Tot es vorà en eleccions, de totes formes aprofito per a fer una pregunta: Sr. Colomer, si no surt elegit com a president de la diputació, seguirà en les seves polítiques de “acoso y derribo” a alguns dirigents del PP o començarà a preocupar-se per nosaltres?

 11. 11 ALÍCIA CANO 10 Juliol, 2010 a les 8:48 pm

  COM MILLORARIES LES COMUNICACIONS AMB EL NORD DE LA PROVÍNCIA?
  Què faries per promoure la llengua i que estiguera ben normalitzada com toca?
  Quines alternatives d´oci proposes per a combatre el sempre famòs sol i platja?
  No sé si podràs contestar totes les preguntes, però segur que faràs un bon resum..
  Com motivar els joves perquè es posen en política?

 12. 12 Irene Nacher Gargallo 13 Juliol, 2010 a les 9:50 am

  Francesc, en el Cami la Ratlla tenemos mosquitos, mira si mandas fumigar, zona bomba y motores agua. De paso, cuando la canalización del barranco? Tenemos que sufrir otra inundación?

 13. 13 Beatriu Doménech 15 Juliol, 2010 a les 10:19 pm

  Bones Sr. Francesc m’agradaria que ens exposara l’alternativa de millora económica que proposa per a la nostra provincia. Castelló està prou enrere com a província económica capdavantera d’Espanya i del Pais Valencià, i supose que estem d’acord en la necessitat d’un canvi de 180º, pero estem dispostos a fer-ho a cualsevol preu?
  Què ens proposa per millorar la situació d’una provincia amb tantes oportunitats com la nostra, on, al meu pareixer, no s’han sabut fer bé les coses fins ara. Tot i ser del mediterrani pareixem la província condemnada a tindre les coses més difícils.
  Gràcies i enhorabona per aquesta iniciativa.

 14. 14 carlos laguna fernandez 18 Juliol, 2010 a les 8:43 pm

  Hola Francesc, penses que en un futur tindreu que promocionar els vols arreu del mon i ampliar l`aeroport de castellò?
  no mes hi ha una pista d`aterratge i es fara xicotet.

 15. 15 pro.fib 29 Juliol, 2010 a les 10:47 am

  Hola Francisco,
  El FIB 2010 ha sido un verdadero fracaso economio para la hosteleria de Benicassim y pueblos de su alrededor – aproximadamente 21000 visitantes extranjeros (la gtan mayoria jovenes de acampada, con poco poder adquisitivo) muy pocos visitantes/turistas de hotel y apartamento – debedido por la falta de cartel y no por la crisis económica- Que se piensa hacer para que el FIB 2011 se parezca más al FIB 2009 ? es posible que los hermanos Morán nos ayuden con su experiencia??
  Un saludo
  Daniel

 16. 16 Pau Vilalta Gómez 30 Juliol, 2010 a les 2:34 pm

  Hola Francesc. ¿Crees que para salir de la crisis la globalización también tendría que llegar a los gobiernos? ¿que piensas de eso? Un beso muy grande para un mundo mejor.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
Blog oficial de Francesc Colomer

Pots contactar a: francesc.colomer@gmail.com

Comentaris recents

Javier a Motivos para el cambio
Pedro Jiménez Soria a GANAREMOS
Hortensia a GANAREMOS

Amb tú, he tingut

 • 27,766 visites. Gràcies per l'interès.
Anuncis

%d bloggers like this: